Beauty of Joseon: Relief Sun - Recenzia

 

Kórejská kozmetika sa stáva stále populárnejšou a jedným z najnovších hitov na sociálnych sieťach je opaľovací krém Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+. Tento krém sa rýchlo stal obľúbeným medzi milovníkmi kórejskej kozmetiky ako jeden z najlepších opaľovacích krémov na trhu.

Hlavné zložky a účinky

Ryža je úžasnou zložkou pre starostlivosť o pleť. Ako už napovedá samotný názov Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics, nechýba ani v tomto obľúbenom produkte. Až 30% extrakt z ryže obsahuje vodu z ryžových otrúb a probiotický komplex extraktov z obilia.

Samotný ryžový extrakt je bohatý na proteíny, antioxidanty, mastné kyseliny, fytonutrienty a dokonca aj ceramidy. To znamená, že pôsobí veľmi upokojujúco, hydratačne a zároveň vyživujúco.

Probiotický komplex podporuje zdravú mikroflóru pokožky, čím prispieva k jej prirodzenému obranyschopnosti. Výsledkom je jemná a zdravo vyzerajúca pokožka po celý deň.

Ochrana proti slnečnému žiareniu

Stupeň ochrany SPF50+ bol pri Beauty of Joseon Relief Sun nezávislo testovaný v európskom aj kórejskom laboratóriu a dosiahol ochranu pred UVB viac ako 50 (kórejské laboratórium: 52,5 ± 5,8 / španielske laboratórium: 63,1 ± 0,6). 

UV filtre: Uvinul A Plus, Uvinul T 150, Tinosorb M, Uvasorb HEB

Ochrana pred slnkom: SPF50+ a PA++++

 

Krém Beauty of Joseon Relief Sun obsahuje štyri UV filtre novej generácie, ktoré sa bežne používajú v európskych a kórejských opaľovacích prípravkoch.

 

  • Uvinul A Plus chráni pred celým radom UVA, je stabilný a do pokožky sa absorbuje len minimálne množstvo.

 

  • Uvinul T 150 špecificky chráni pred UVB lúčmi, je mimoriadne stabilný a na zabezpečenie vysokej ochrany SPF je potrebné len malé percento. 

 

  • Tinosorb M odráža a pohlcuje UVA aj UVB lúče, je fotostabilný a môže stabilizovať ostatné zložky, tiež sa nevstrebáva do pokožky.. 

 

  • Iscotrizinol alebo Uvasorb HEB chráni pred UVB a niektorými UVA lúčmi, je vynikajúci vo vodeodolných prípravkoch a po 25 hodinách stráca iba 10 % svojich ochranných schopností.

 Beauty-of-Joseon-Relief-Sun-4-justbeauty

Textúra

Ľahká, až elegantná textúra podobná pleťovej vode, ktorá nie ťažká s výbornou roztierateľnosťou. Skvele sa vstrebáva a zanecháva svieži povrch bez lepkavosti a bieleho odliatku.

 

Použitie

Opaľovací krém by sa mal aplikovať po úplnom vyschnutí vašej starostlivosti o pleť a pred make-upom. Chvíľu teda počkajte, kým sa vytvorí ochranný film a potom pokračujte s líčení. Nezabudnite, že je dôležité naniesť dostatočné množstvo opaľovacieho krému, aby ste dosiahli požadovanú ochranu. 

 

Zhrnutie

Ak hľadáte opaľovací krém, ktorý poskytuje silnú ochranu pred slnkom a zároveň obsahuje prírodné zložky ako ryžový extrakt a probiotiká pre hydratáciu a zjemnenie pokožky, Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics je skvelou voľbou. Niet sa čo čudovať, že ho odporúčajú beauty influenceri rôznych kútov sveta a typov pleti. Je cenovo dostupný a určite stojí za vyskúšanie, nech už máte akýkoľvek typ pleti.